Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ό,τι αρχίζει με γυμναστήριο τελειώνει με πόνο

ή μάλλον, ό,τι αρχίζει με αγυμνασία τελειώνει με πόνο!
Αφού έκανα ανομολόγητα πράγματα στη μπάλα συνέχισα με βαράκια και στρώματα αυτή τη βδομάδα... Κάθε φορά που ένιωθα να έρχεται ο σφάχτης έλεγα καλά να πάθεις που πλακώθηκες στα γλυκά και στις βλακείες (μην το δοκιμάσετε, δε βοηθάει!)
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι έστω και λίγο λίγο, σιγά σιγά συνηθίζω.
Δεν είμαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να χτυπιούνται στα γυμναστήρια και, όπως έχω ξαναπεί είμαι επιρρεπής στην τεμπελιά. Σήμερα πάντως, άκουγα τραγούδια κάνοντας διάδρομο και έσκασε το χειλάκι μου, δε μπορώ να πω.
θυμήθηκα πριν κάτι χρόνια, που πήγαινα διακοπές δυόμισι μήνες στο πατρικό σπίτι (αχχχ αυτές οι διακοπές...) και είχα αποφασίσει να πάω γυμναστήριο. Μου είχα βάλει πρόγραμμα, αμέ! πρωί γυμναστήριο, απόγευμα θαλασσινό μπάνιο. Δε θυμάμαι αν έχασα βάρος, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι για κάποιο διάστημα ήμουν πιασμένη παντού και πόναγα φρικτά οπότε στη θάλασσα έκανα το πτώμα χαχα.
επίσης, θυμάμαι το σοκ της γυμνάστριας όταν με είδε πάνω στο ποδήλατο να κάνω (κανονικότατα μεν) διαβάζοντας (δε). Η έκφρασή της, όλα τα λεφτά. Τί φταίω που με συνεπήρε το λογοτεχνικό??? ε???

Και το ξαναλέω. Με τη γυμναστική δεν το πολυέχω. Αλλά, τα λάθη πληρώνονται (συγκεκριμένα έχω μαζέψει λάθη 6-7 χρόνων :ΡΡΡ).

Γουελ, αρκετά περιαυτολόγησα και πάλι.
Από δευτέρα αναμένω την αλλαγή εργασιακού περιβάλλοντος. Πλέον, θα έχει παράθυρο στο γραφείο και θα μπορώ να φωτοσυνθέτω. Λυπάμαι που δε θα ακούω πλέον τα ματάκια (μην κάνετε συνειρμούς, καμία σχέση!) αλλά από την άλλη δε θα μου δημιουργεί πονοκέφαλο η συνεχής πάρλα.

Να περνάτε όμορφα! (σας είπα ότι ήρθε η άνοιξη???? :))))))

ΥΓ1: φυσαλίδα... τί μου θύμησες!
ΥΓ2: εσύ κοπελιά που μας παίρνεις μάτι από τα ξένα γράψε και τίποτα!
φιλιά!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ποια σε παιρνει ματι απο τα ξενα;;;

χαχαχα ελεος!

Μας παρακολουθεις;

Αντε ελα εχουμε τσατ σημερα

φιλια

Unknown είπε...

Μη μου πεις;;; Αλλάζεις χώρο; Ελπίζω μακριά απ' το κυλικείο γιατί τώρα με το gym πρέπει να κοπούν τα βαριά (ξέρεις εσύ!)

sunnefoula είπε...

@ Coula
δεν ξέρω τί έχεις κάνει και τα σχόλιά σου δε φαίνονται ποτέ μα ποτέ στο μέιλ μου...

@Κoueen
Κοίτα για να πάω κυλικείο θα πρέπει να κατέβω τη μικρή σκάλα, να στρίψω, να περάσω το διάδρομο, να ανέβω τη μικρή σκάλα, να περάσω δυο διαδρόμους, να κατέβω τη μεγάλη σκάλα και μετά πάλι πίσω. Ό,τι και να πάρω θα το έχω χάσει στη διαδρομή :Ρ

Unknown είπε...

Χμμμ, μιλάς με γρίφους γέροντα, αν και κάπου πάει το μυαλό μου...

sunnefoula είπε...

ψάααξε, ψάααξε, άραγε θα με βρεις? :) χεχε!

Ανώνυμος είπε...

τι εννοεις δε θα ακους πλεον τα ματακια; ποια ματακια;;
μισω τη γυμναστικη.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΙΝΙΤΟΡ (SMS, ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ) :
http://anisixos.blogspot.com/2012/03/sms.html

Κωνσταντίνος Καντακουζηνός είπε...

Κάποτε είχα δει μια κυρία που, ενώ διάβαζε στο ποδήλατο, της είχε κοπεί το αίμα από την υπερπροσπάθεια. Δεν ήταν τυχαίο: διάβαζε το American Journal of Hematology.

Αυτή ή Αυτός; Vo2 είπε...

Μόνο που διάβασα το κείμενό σου, ένιωσα κάτι σαν σφάχτη! Πέρυσι που πήραμε την απόφαση να πάμε στο γυμναστήριο ως το ζεύγος "Οξύμωρο", Αυτός μετά από μια εβδομάδα έπαθε πνευμονία και κόλλησε και γρίπη των γουρουνιών και όλα καλά. Από τότε δεν ξαναπηγα γυμναστήριο. Δε θέλω βρε αδερφή. (Εν τω μεταξύ, πού να αρρώσταινα εγώ ε; Ούτε από εξω δε θα περνούσα ξανά)..
Κλαίω τη μοίρα μου σήμερα.
Φεύγω τώρα. Γειααααα!

sunnefoula είπε...

@ anisixos
Κι εμένα δεν είναι το καλύτερό μου, αλλά...

@ Κωνσταντίνος Καντακουζηνός
wow! theme gym χεχε!

@ Αυτή ή Αυτός;
Νομίζω πως η λύση για να φαίνεται υποφερτό είναι να ακούς μουσική...