Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Αδυνατίσματος Αγώνας Άγονος

Είπα να το κάνω βιβλίο πια, άει στο καλό. Από Δευτέρα δίαιτα, αλλά σήμερα είναι Τρίτη. Καθένας παχαίνει για τους δικούς του λόγους. Λένε ότι άμα βρεις τους λόγους, είσαι σε καλό δρόμο. Τους βρήκα, τί κερδίζω?
Ξέρω και γιατί θέλω και γιατί πρέπει να χάσω βάρος. Και ξέρω πως πλέον δεν έχει νόημα το από Δευτέρα γιατί είμαστε ήδη στο Σάββατο :Ρ

Και εκεί που τα είχα φορτώσει όλα τα της λίστας που έλεγα πιο πριν, τσουπ! τα ζαλώθηκα όλα μαζί.
Άμα με δείτε να παραμιλάω, δεν είναι τίποτα θα είναι οι παρενέργειες της πείνας (ενίοτε), της ανικανοποίητης λιγούρας (σίγουρα συχνά) και της υγιεινής διατροφής :Ρ

Σήμερα το λοιπόν, συνεπής προς το νέο πρόγραμμα (είπαμε πρέπει να σβήσουμε πράγματα από τη λίστα... αφήστε που δε βρίσκω ένα ρούχο της προκοπής. Είμαστε παχουλές, γεματούλες, έστω χοντρές, αλλά όχι και τυφλές! Μη μου βγάζεις ένα φόρεμα τίγκα στο τετραγωνάκια να με βλέπει ο κόσμος και να παθαίνει επιληψια, έλεος!)πήγα και γυμναστήριο (όλε!!) και μετά από μια ώρα πιλάτες δεν πονάω πουθενά (όλε! για τώρα μιλάω φυσικά γιατί όταν έκανα τις ασκήσεις τα ψιλοείδα όλα. Δεν ήξερα πως μπορώ να κρατήσω το πόδι ψηλά σε σχεδόν ορθή γωνία με τον κορμό και να το κάνω κύκλους στον αέρα βάζοντας τρικλοποδιά στα πετούμενα καθώς ήμουν ξαπλωμένη στο πλάι...).

Έχω λοιπόν να πω ότι το δημοτικό γυμναστήριο είναι σούπερ. Οκ, δεν έχει τα όργανα που πάνε και χτυπιούνται κωπηλατικά κλπ κλπ, έναν διαδρομάκο και ένα ποδήλατο έχει και τα ομαδικά προγράμματα. Και μπορεί η γυμνάστρια να μην είναι Ζαν (ακούς Coula?) αλλά είναι σούπερ! Οι ώρες δεν πολυβολεύουν , 8 το βράδυ κλείνει, αλλά θα κάνω αεροβική τρέχοντας να προλάβω μετά τη δουλειά χαχα!

Και τώρα σας αφήνω. Στα πλαίσια της λίστας πρέπει να πάρω αγκαλιά ένα πελώριο βιβλίο και να το διαβάσω. Το χειρότερο είναι ότι πρέπει και να το καταλάβω κι όλας.

ΥΓ: Καταγγέλλω τις ζυγαριές της ΙΚΕΑ. Δε φτάνει που βλέπεις τα κιλά σου, αγχώνεσαι κι όλας γιατί έχεις αργήσει!



Σας φιλώ! (τρελά κέφια σήμερα!!!)

4 σχόλια:

MaNTaRiNi είπε...

Καλή αρχή! Εύχομαι να πετύχεις το στόχος σου!! και όχι ακρότητες! (τα λέω να τα ακούω και εγώ!) φιλιά!

ola de palabras... είπε...

Άντε, να κάνεις τέτοιες αναρτήσεις που και που, να τις διαβάζω μήπως μπω κι εγώ σε πρόγραμμα!
Καλημέρα!

Και λοιπόν;E allora? είπε...

μπράβο φιλενάδα!θα γνωρίσεις και καινούριο κόσμο στο γυμναστήριο

εδω βρίσκουν ολες ομορφα ρουχαλάκια...τρομάρα μας στην ελλαδα ειμαστε ολες καλλονές!

μακριά απ'τις λιχουδιές και καλή αρχή

sunnefoula είπε...

@ Μανταρίνι
ευχαριστώωω (αχ το χτύπησα το γλυκό σήμερα και δεν πήγα και γυμναστήριο.. τύψεις!!!)

@Αθηνά
να κάνουμε ομάδα αλληλουποστήριξης χαχα!

@Και λοιπόν
Από κόσμο μπα αλλά... να μην περιποιηθούμε και το έρμο το κορμί? χαχα