Τρίτη 3 Μαρτίου 2009

αν η γυναίκα σας πάει ημερήσια στην Πάτρα...

"Έχετε πλούσια ανδρικά ανατομικά προσόντα; Σπεύσατε να δηλώσετε εθελοντής στο πρώτο Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών, που ιδρύθηκε στην Πάτρα. Σάλο έχει προκαλέσει στην αχαϊκή πρωτεύουσα η πρωτοποριακή ιδέα του παλαίμαχου διαιτητή της Α Εθνικής Ποδοσφαίρου Γιώργου Αστερή, που ελκύει σαν μαγνήτης και γνωστές Αθηναίες! Αν η γυναίκα σας προγραμματίζει ημερήσιες...

εκδρομές στην Πάτρα για ψώνια όλο και πιο συχνά και αν έχει πάψει να γκρινιάζει πως την παραμελείτε επειδή έχετε πολλές δουλειές, προσέξτε. Ίσως έχει επισκεφθεί το πατρινό κλαμπ που εδώ και μερικούς μήνες προσφέρει εθελοντές άμεσης ερωτικής απόλαυσης, οι οποίοι χαρίζουν ηδονή σε στερημένες γυναίκες χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα.

Πώς προέκυψε η ιδέα και τι προσφέρει στις γυναίκες αυτό το σεξ κλαμπ;

«Πριν από μερικούς μήνες μαζί με κάποιους φίλους επιστήμονες καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι στην εποχή μας και στην περιοχή της Πάτρας, με τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν πάρει οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις, οι γυναίκες που έχουν ετεροφυλική σχέση είναι μάλλον στερημένες».

Αυτό υποστήριξε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Γιώργος Αστερής, πατέρας δύο κοριτσιών 24 και 25 ετών, γνωστός για τις αθλητικές του δραστηριότητες και τις εκπομπές του σε τρεις τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, μεταξύ αυτών και το «ρα για σπορ» στην Ολυμπιακή Ραδιοφωνική Τηλεόραση. Παράλληλα, εργάζεται ως εργοδηγός-μηχανολόγος στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και παρόλο που στη δική του προσωπική ζωή όλα κυλάνε ρολόι και είναι απόλυτα ευχαριστημένος σε όλους τους τομείς, όπως ο ίδιος τονίζει, θέλησε να ενεργοποιήσει τη λίμπιντο των ανικανοποίητων γυναικών.

«Είμαστε 17 άτομα. Αυτοί δημιουργήσαμε τον περασμένο Μάρτιο το Κλαμπ Σεξουαλικά Ανικανοποίητων Γυναικών», μας είπε ο κ. Αστερής.

Πόσες γυναίκες έχουν αναζητήσει «επιβήτορα» με πλούσια προσόντα;

«Μέχρι στιγμής 500 κυρίες και δεσποινίδες, αλλά όσο περνάει ο καιρός, αυξάνονται. Ιδιαίτερα τώρα τις γιορτές, που η ερωτική μοναξιά είναι εντονότερη. Εδώ και 15 μέρες έχουν σπάσει τα τηλέφωνα στο κλαμπ».

Είστε ένας πολύ γνωστός Πατρινός. Εργάζεστε στο πανεπιστήμιο, ασχολείστε με τον αθλητισμό, κάνετε αθλητικές εκπομπές στα ΜΜΕ, έχετε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Ακούσατε αρνητικές κριτικές;

«Όχι. Οι 100 στους 100 μου είπαν συγχαρητήρια, Αστερή, για την πρωτότυπη ιδέα. Άλλωστε, ποιος άνθρωπος δεν συζητάει το σεξ ή τον έρωτα ανά πάσα στιγμή; Όποιος πει το αντίθετο είναι ψεύτης και υποκριτής».

Και η οικογένειά σας πώς αντέδρασε;

«Υπήρξαν κάποιες αντιρρήσεις αρχικά, αλλά εγώ ήθελα να υλοποιήσω την ιδέα μου και το έκανα. Έχω μια θαυμάσια σύζυγο, με την οποία έχω την τέλεια σχέση. Δεν την έχω απατήσει ποτέ. Είμαι απόλυτα πιστός και ευτυχισμένος με τη γυναίκα μου».


(από το troktiko.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Seirios είπε...

"ΒΟΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ η Αρόηηηηηηηηηηηη"

όπως έλεγε κι η διαφήμιση...

Γέλασα με την καρδιά μου! Μετά τα καρναβάλια το διαβάσαμε κι αυτό... χα χα χα