Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Υπόσχεση

Δεν είχα σκοπό να γράψω απόψε, αλλά όλο και γυρόφερνα τον υπολογιστή μου, προσπαθώντας να αποφύγω να τελειώσω κάτι δουλειές και περιμένοντας να ζεστάνει το νερό για να κάνω μπάνιο.
Σας έχω πει ότι είμαι αναβλητική; Μερικές φορές μάλιστα σε υπερβολικό βαθμό. Δεν ξέρω αν πηγάζει από τεμπελιά (ναι, είμαι και τεμπέλα και διάφορα άλλα :Ρ ...) ή από βαρεμάρα, πάντως τελευταία με πιάνω να μην κάνω ποτέ σήμερα αυτό που μπορώ να αναβάλλω για αύριο.
Θέλει μεγάλη δύναμη να αλλάξεις συνήθειες ή πράγματα του χαρακτήρα σου. Το να τα εντοπίσεις είναι ένα, το να τα αποδεχθείς είναι το επόμενο βήμα, αλλά το πιο δύσκολο είναι να τα καταπολεμήσεις.
Υποτίθεται ότι μεγαλώνοντας γινόμαστε καλύτεροι. Υποτίθεται, γιατί πόσες φορές ακόμα και αν εντοπίσουμε και αποδεχθούμε τα ελαττώματά μας τα μετριάζουμε ή τα νικάμε και δεν τα αφήνουμε να μας νικούν καθημερινά;
Μελλοντικέ μου εαυτέ, σου υπόσχομαι να προσπαθήσω. Πραγματικά και σκληρά. Ίσως να μη με πιστεύεις τώρα και λογικό, αφού συναγωνίζομαι τους πολιτικούς στα "θα", μα είμαι πρόθυμη να σε διαψεύσω.

S.

5 σχόλια:

Amelie είπε...

Ναι, υποτίθεται, ότι γινόμαστε καλύτεροι λόγω εμπειριών. Αλλά όχι πάντα. Τελικά, μπορεί να γίνουμε και χειρότεροι...δυστυχώς.

Seirios είπε...

Σε φιλώ...
Θα τα πούμε από κοντά...

Χρόνια πολλά, καλή μου Συννεφούλα (Μεσοτοιχία)! Σε αγαπάω κι ας είσαι αναβλητική! (χχχιιχχχιι --> σατανικό γέλιο)

Sia είπε...

και εγώ όταν την παρατηρώ σε μένα εκνευρίζομαι... και ενώ παλιότερα τα πηγαίναμε καλά τώρα δεν την κάνω παρέα... δοκιμασέ το και εσυ :)))

Ανώνυμος είπε...

Ελα μωρε πλακα εχει....να αναβαλλεις, απλά να μην εχει συνεπειες αυτη η αναβολη!

Τωρα που το θυμηθηκα πρεπει να λουσω μαλλι!

φιλια

ria είπε...

όσο σε παίρνει μπορείς να αναβάλεις. επειδή ακριβώς μπορείς. όταν τα πράγματα δε σηκώνουν αναβολή, απλα δεν τα αναβάλεις.
μερικοί είναι πιο αποτελεσματικοί όταν έχουν λίγο χρόνο για να υλοποιήσουν κάτι.

άντε καλή σου μέρα. με λουσμένο μαλλί!