Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

just thoughts once again

Η μέρα φαινόταν συνηθισμένη, σαν όλες τις άλλες. Τί εννοώ? Τρέξιμο και δουλειά το πρωί, κάποια δουλειά/υποχρέωση/βόλτα το απόγευμα, πίσω στο σπίτι κομμάτια, ξάπλα νωρίς αγκαλιά με το λογοτεχνικό.
Από τότε που παρέδωσα την εργασία σταμάτησα να βαριαστενάζω :Ρ, αν και ομολογώ πως με πιάνω ώρες ώρες να μου λείπει η ενασχόλησή μου με την ιστορία. Γι' αυτό υπάρχουν βέβαια και τα διδακτορικά (οκ, μη βαράτε...).
Περιμένοντας να παρουσιάσω, διαπίστωσα μια χαλαρότητα. Έβαλα λοιπόν την εργασία στο πίσω μέρος του μυαλού μου και άρχισα να περνάω αλλιώς τις μέρες μου, πιο χαλαρά. Ακόμα και το ότι γύριζα σπίτι κουρασμένη μετά τη δουλειά αλλά έκλεινα τις υποχρεώσεις έξω από την πόρτα μου, μου φαινόταν υπέροχο.
Ξανάρχισα να χαζευω στον υπολογιστή (μάλλον κακό :Ρ), να βγαίνω βόλτες (τέλειο), να βλέπω κόσμο, να βρίσκομαι αγκαλιά με ένα λογοτεχνικό, που ομολογουμένως μου είχε λείψει.
Και έτσι, περνούσαν οι μέρες μέσα στην αναμονή και στη -διανοητική- χαλαρότητα.

Μέχρι που σήμερα έμαθα ότι παρουσιάζω εντός εβδομάδας, από ανεπίσημη πηγή. Γιεπ, το κινητό μου θα είναι φορτισμένο και σε ετοιμότητα!
Εδώ θα κάνω μια παρένθεση:
σήμερα, όπως προείπα, ήταν μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Τρέξιμο, δουλειά, κλπ.
ΟΜΩΣ....
Πήγα στο παζάρι του βιβλίου!!! (το οποιο το τιμώ και μάλιστα δεόντως κάθε χρόνο!)
Διότι δε μου φτάνει ο τόμος της φρουτοπίας που αγόρασα από το βιλιοπωλέιο (όχι, δεν είναι για δώρο, ούτε για τη βαφτιστήρα μου, υπάρχει πρόβλημα????), είπα να πάω και στο παζάρι.
Δυστυχώς δεν είχα χρήματα μαζί μου, οπότε αρκέστηκα σε 3 βιβλία για τα οποία έδωσα το εξωφρενικό ποσό των 13 € και στάμπαρα άλλα 354 που θα επιστρέψω να τα πάρω κατά προτίμηση με αρσενική συνοδεία για να τα κουβαλήσει.
Μετά, βρεγμένη (γιατί, για να ξέρετε, κάθε φορά που ΒΓΑΖΩ την ομπρέλλα μου από την τσάντα μετά από ώριμη σκέψη, τότε βρέχει) αλλά ευτυχισμένη γύρισα πίσω.

Κλείσιμο παρένθεσης.

Μαθαίνω λοιπόν για την εργασία, και ξαφνικά όλη μου η διάθεση αλλάζει.
Στο μεταξύ, κανονίζω τα της φιλοξενίας μιας πολύ πολύ πολύ πολύ (ελπίζω να έβαλα αρκετά πολύ γιατί θα το διαβάσει και άμα δεν είναι αρκετά ποιος την ακούει...)καλής μου φίλης. Η απόφαση έχει παρθεί από καιρό τώρα: διαβάζω, αλλά ως ένα σημείο. Δε θα τρέχω να προλάβω τη ζωή. Είναι σειρά της ζωής να λαχανιάσει τρέχοντας να με προλάβει!

ΚΑΙ θα ψωνίσω βιβλία (κλπ) ΚΑΙ έφερα σε πέρας μια υπόθεση και αναμένω χρήματα (μμ περισσότερα βιβλία) ΚΑΙ θα βγω βόλτα ΚΑΙ θα σκίσω στην εξέταση (ΚΑΙ πολλά άλλα, που δεν είναι του παρόντος!)

Σας φιλώ!

ΥΓ1:το ότι επέλεξα να ψάξω για μουσική στο youtube είναι επίσης ένδειξη καλής διάθεσης. σήμερα ακούμε magnetic fields. Βάλτε! τι??? θέλετε λινκ??? αααα μην τα θέλετε κι όλα έτοιμα!!!!
ΥΓ2:μόνο εγώ δυσκολεύομαι να ξυπνήσω τα πρωϊνα?
ΥΓ3:έχω μια υπερένταση τρελή. Χορεύω μόνη μου λέμε!
ΥΓ4:μη δοκιμάσετε νες και στη συνέχεια κρασί χωρίς να φάτε τίποτα. Τραγικά αποτελέσματα. (ευτυχώς δεν ήταν δική μου διαπίστωση)
ΥΓ5:Είναι σπάσιμο όταν εξαντλούνται τα βιβλία που ψάχνεις (άσχετο)
ΥΓ6:Ομορφούλη ανέβα επάνω πριν να είναι αργά!
ΥΓ7:Coula θα σου γράψω ιστορία!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά σε βρίσκω...!
Σε υπερένταση είσαι όλη μέρα και μετά δε μπορείς να ξυπνήσεις.
Συνιστώ λίγο αθλητισμό ή να αντικαταστήσεις το λογοτεχνικό με κανέναν Τεχνικό!
:)))

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα


Περιμενω ιστορια!!!χαλαρωσε και γραψε


φιλουρες

Marouli είπε...

Δε θα τρέχω να προλάβω τη ζωή. Είναι σειρά της ζωής να λαχανιάσει τρέχοντας να με προλάβει!

Αυτο τα λεει ολα!!!! Χαιρομαι που εισαι καλα! Αχ εκθεση παιδικου βιβλιου! Αχ και δεν μπορω να κατεβω! Αχ και βαχ γενικοτερα :P

Maroylofilakia!