Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2012

Skaει ο τζίτζικας!

Καλοκαίρι στην Αθήνα, το δεύτερο στο νέο σπίτι. Δε μπορώ να πω, προσαρμόστηκα αμέσως στην αλλαγή (η οποία άλλωστε ήταν για καλό). Το καλό της υπόθεσης δε, εκτός των άλλων, είναι ότι παλεύεται η ζέστη καθόσον έρχεται ένα τέλειο αεράκι από το βουνό...
Το κακό της υπόθεσης είναι ότι προτιμώ να την αράζω στο μπαλκόνι παρά να κάθομαι να διαβάσω. Βγάζω την καρέκλα, το τραπεζάκι, το παγωμένο τσάι... και γιατί παρακαλώ να μη μιλήσω στο τηλέφωνο με τις φίλες μου αντί να πήζω στο διάβασμα? (ναι εντάξει, ξέρω, έχω προθεσμίες να προλάβω...).

Χτες βράδυ χάζευα τον ουρανό και είδα να πέφτει ένα αστέρι. Τόσο όμορφο....

Παράξενο καλοκαίρι. Πολλά αλλάζουν και ακόμα περισσότερα είναι αβέβαια. Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα, "δίχως να τον νοιάζει η δικιά μας μελαγχολία", όπως λέει και ο ποιητής.

Μου υποσχέθηκα πως αν όλα πάνε καλά, το επόμενο καλοκαίρι δε θα έχει διάβασμα (εξαιρουμένων των λογοτεχνικών). Θα τα καταφέρω άραγε?
Δεν ξέρω τί είναι αυτό που με σπρώχνει να έχω κάτι να διαβάσω διαρκώς. Νιώθω πως είναι αυτό που μου ταιριάζει και μου αρέσει. Αλλά έχει και πολύ ζόρι συνδιασμένο με τη δουλειά.

Η συναυλία του Μαχαιρίτσα καταπληκτική. Αλλά πολύ αργά βρε παιδί μου, έφυγα πριν τελειώσει :(

χμμμ τι άλλα?

νο διακοπές φέτος απ ότι φαίνεται. Δεν έχει έρθει ακόμα και η εφορία να ξέρω αν θα χρειαστεί να πουλήσω το κορμί μου :Ρ

Και τώρα που είπα κορμί.... σήμερα σύρθηκα στο βούρκο της κατάχρησης. Και σούπερ πρωινό. Και παστίτσιο. Και κρουασανάκι. Και τούρτα παγωτό. Και μετά σύρθηκα στο ποδήλατο να γλυτώσω από τις τύψεις...
Πρέπει να μου αναγνωρίσω πάντως ότι δείχνω μια αξιοθαύμαστη προσήλωση στο στόχο! Τα νεύρα μου όμως δεν τα βλέπω καλά! χαχα!

Έχω κάνει και ένα μπάνιο! (αλλά υπέροχο :) ) αν τερματίσω και καταφέρω να πιάσω τα 10, θα είναι θαύμα!

Τα νέα σας? :)

2 σχόλια:

Και λοιπόν;E allora? είπε...

είδες τι δροσιά φέρνει το βουνο!;Να καλεσεις ομως καμια φιιλη οπως εκανα εγω....κερια για φωτισμό,παγωμένη μπύρα και πατατακια :)))

τα νεα να στα πω διαδικτυακός ;)

sunnefoula είπε...

@E allora
το έχουμε κάνει κι αυτό! χιχι!
άντε, αν σε πετύχω θα τα πούμε !
(σαν απειλή ακούστηκε...)