Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Νύστα

Προσπαθώ να ανοίξω τα μάτια μου και να με πείσω πως με ενδιαφέρουν αυτά που διαβάζω. Το αστείο είναι ότι όντως με ενδιαφέρουν (διαδίκτυο και ιστολόγια είναι δυο πράγματα που χρησιμοποιώ κατά κόρον), αλλά είμαι τόσο κουρασμένη που νιώθω σαν άλιεν. Κι όμως ξέρω ότι όλο αυτό θα μου λείψει, μιας και η αίσθηση που μου άφησαν όλα αυτά τα χρόνια είναι ότι ζω για να διαβάζω και να μαθαίνω και μου φαίνεται τόοοοσο φυσιολογικό να μην επαναπαύομαι σε αυτά που ήδη ξέρω. Ίσως πάλι να προσπαθώ να συνεχίσω να νιώθω φοιτήτρια, αλλά είναι μια εκδοχή που δεν υποστηρίζω για πολλούς λόγους (πχ πιο "φοιτήτρια" θα ένιωθα χωρίς το μεταπτυχιακό- κάθε απόγευμα για καφέ και βόλτα).

Μάλλον είναι το τελευταίο βράδυ που ξενυχτάω για να διαβάσω επειδή θα δώσω εξετάσεις και όλο αναβάλλω αυτή την επανάληψη. Μπορεί κι όλας να είναι οι τελευταίες εξετάσεις στο πανεπιστήμιο (αν εξαιρέσουμε εξέταση εργασίας, εκτός κι αν πάω για τρίτο μεταπτυχιακό και συνεχίσω να σας γκρινιάζω)! Μπορεί να αναπολώ όλα αυτά που έχω αφήσει στην άκρη καιρό τώρα, κυρίως μικρές δικές μου απολαύσεις (όχι τη σοκολάτα πάντως χαχα) και τα βλέπω να μου κλείνουν πονηρά το μάτι, αλλά ξέρω πως τα θέλω και τα παθαίνω! Αφήστε που η υποχρεωτική κοινωνικοποίηση σε μέρες που δεν την πάλευα μου έκανε καλό. (ναι! με το ζόρι έξω!!!)
Το μεταπτυχιακό πάντως δεν έχει τελειώσει ακόμα (μένει η υπέροχη εργασία!!!), οπότε ο απολογισμός θα αργήσει λίγο. Κάτι μου λέει πως θα έρθει το φθινόπωρο.

Σιγά σιγά, δε βιάζομαι. Γιατί για ακόμα μια φορά έμαθα πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει.



Τελευταίο μάθημα λοιπόν... Άγχος καθόλου, μάλλον μπούχτισμα, αν μου πει σου βάζω 5 και δε σε εξετάζω το παίρνω και φεύγω , ΠΦΣ (παγκόσμια φοιτητική σταθερά )γαρ, αλλά σιγά μη μου το πει... (ξέρω, ξέρω, είμαι υπερβολική :Ρ )

Κατά τ' άλλα δεν ξεχνώ πως εξετάσεις δίνουμε όλοι μας καθημερινά. Στη δουλειά, στις σχέσεις, στις φιλίες. Σας εύχομαι να μη μείνετε ποτέ μετεξεταστέοι :)




Το καλοκαίρι θα ρθει και θα πάρει κι εσένα μαζί
Στην ομορφιά του θα γίνεις χαζούλα όπως ήσουν μικρή
Θα μας γυρίζεις την πλάτη σου ανοίγοντας το παρεό
Να σε κοιτάξει ο ήλιος, να σε κοιτάξει ο ήλιος

7 σχόλια:

Μικρός Χείμαρρος είπε...

1ον. Λατρεύω το τραγούδι που έβαλες
2ον. Εγώ δεν ξέρω να βάζω βίντεο στο μπλόγκ και θέλω κάποιον να με διαφωτίσει.
3ον. Θα σκίσεις!
4ον. Δεν έχει επανάληψη τώρα, να κοιμηθείς πρέπει
5ον. Θα τα πας περίφημα!
6ον. Θα σκίσεις!
7ον. Νύσταξα νομίζω, γι αυτό δεν έχω τίποτα ουσιαστικό να πω
8ον. Αυτά. Καληνύχτα :)
Α! Και καλά κάνεις και δεν αγχώνεσαι.
Ξανά καληνύχτα! ;)

sunnefoula είπε...

Μικρέ χείμαρρε (Μα καλά κι εσύ το ξενυχτάς?)

Για να βάλεις βίντεο πας στο youtube και πατάς το κουτάκι που λεει embed κατω ακριβως απο το βιντεο στα δεξια. αμεσως θα σου βγάλει έναν κώδικα ακαταλαβίστικα επιλεγμένο, και κάτω από αυτό χρώμα, διαστάσεις κλπ ρυθμίσεις του βίντεο. Το επιλέγεις (τον κώδικα που είναι ήδη μπλε -συνειρμός με στρουμφάκι) και τον επικολλείς στο ποστ σου, στην καρτέλα που λέει επεξερgασία html και είσαι ready to go!


Καληνύστες!!! Ευχαριστώ για τις ευχές! :)

Ανώνυμος είπε...

Αχ καλό μου, καταλαβαίνω πολύ καλά πως νιωθεις. Τα περασα πολλές φορες. Αηδια αυτες οι εξετασεις.
Μη βιαζεσαι σε τίποτα. Η ζωή, όπως και ο έρωτας, αν την κυνηγαμε παντα θα ξεφευγει
Καλή επιτυχια

Νερένια είπε...

Καλημερούδια....

άντε κορίτσι μου.... να τελειώνεις να ξεκουραστείς , χωρίς αγχος... ξέρεις το κλασσικό , ό,τι ' ναι να θρει θε να ' ρθει αλλιώς θα προσπεράσει....

Μια χαρά θα τα πας!!

καλη επιτυχίαααααααααα!!!

Ανώνυμος είπε...

Δε κοιτάς να ερωτευτείς λίγο;;;;

Λέω εγώ τώρα!

και σε μένα ολο αυτό μου λένε! Είσαι η ευκαιρία μου να το πω κι εγώ κάπου!

:))))

φιλιά πολλά

καλή επιτυχία

Και λοιπόν;E allora? είπε...

άντε άντε....περιμένω τα νέα

sunnefoula είπε...

@ efi

Δεν έχεις κι άδικο! Σήμερα ήμουν πολύ χαλαρή!

@ Νερένια σε ευχαριστώ πολύ!!

@ Coula στην έσκασα! είμαι ερωτευμένη!!

@ Και λοιπόν
τέλος καλό όλα καλά!